Rbelle | About us - Rbelle
About us

ABOUT US

RBELLE

Let me get straight to the point, we care. Wij stellen kwaliteit boven kwantiteit. Je kan er dus van uitgaan dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We volgen geen trends, we volgen en begeleiden je naar het vinden van je authentieke zelf.

It’s all about you, being you.

Wij stellen de kwaliteit van je haar altijd op de eerste plaats. Indien het bereiken van een look te schadelijk zou zijn, zullen wij naar een andere oplossing voor je zoeken. Kleuren kunnen enkel tot hun recht komen als het haar gezond is.

“ Ons doel gaat veel dieper dan haar “

TEAM

Charlotte

LADYBOSS

Op 18 jarige leeftijd verhuisde Charlotte ‘founder of RBELLE’ naar Londen om te trainen bij TONI&GUY. Met achteraf de aanbieding te mogen ontvangen om enkele jaren op hoog niveau te mogen meedraaien binnen in dit bedrijf.

Naar Londen verhuizen gaf haar vele inzichten in creativiteit en de business side van de kapperswereld.

Na enkele jaren te vertoeven in Londen, was het tijd om terug te keren naar haar thuis basis en in 2017 was het tijd om haar ervaring om te toveren naar een brand of her own, RBELLE.

Als ondernemer heeft ze een geweldige werkethiek en is ze altijd opzoek naar manieren om zichzelf en het bedrijf te verbeteren.

“ it’s a beautiful thing when passion and carreer come together ”

Cagla

Cagla is vriendelijk en vol positieve energie. Zij is niet alleen een uitstekende hairstylist, maar ook een échte teamspeler. Cagla is ontzettend gepassioneerd over haar werk en streeft ernaar om het beste uit elk kapsel te halen. Bovendien zoekt zij steeds naar de nieuwste trends en technieken. Haar aandacht voor detail en nauwkeurigheid zorgen ervoor dat elke snit en kleuring er perfect uitziet.

Maartje

Maartje staat klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en heeft een creatief oog. Haar passie voor haar en liefde voor samenwerken maken haar van onschatbare waarde voor ons team. Bovendien is ze ontzettend leergierig, meedenkend en ontzettend zachtaardig.