Rbelle | About us - Rbelle
About us

ABOUT US

RBELLE

Let me get straight to the point, we care. Wij stellen kwaliteit boven kwantiteit. Je kan er dus van uitgaan dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We volgen geen trends, we volgen en begeleiden jou naar het vinden van your look.

It’s all about you, being you.

Wij stellen de kwaliteit van jou haar altijd op de eerste plaats, indien het bereiken van een look te schadelijk zou zijn, zullen wij naar een andere oplossing voor jou zoeken. Kleuren kunnen enkel tot hun recht komen als het haar gezond is.

“ Ons doel gaat veel dieper dan haar and we can’t wait to get to know the real you!”

TEAM

kapster charlotte rbelle

Charlotte

LADYBOSS

Op 18 jarige leeftijd verhuisde Charlotte ‘founder of RBELLE’ naar Londen om te trainen bij TONI&GUY. Met achteraf de aanbieding te mogen ontvangen om enkele jaren op hoog niveau te mogen meedraaien binnen in dit bedrijf.

Naar Londen verhuizen gaf haar vele inzichten in creativiteit en de business side van de kapperswereld.

Na enkele jaren te vertoeven in Londen, was het tijd om terug te keren naar haar thuis basis en in 2017 was het tijd om haar ervaring om te toveren naar een brand of her own, RBELLE.

Charlotte streeft ernaar haar klanten een huiselijke sfeer te bieden, zodat ze zich net zo comfortabel voelen in een salon als zij het zelf voelt.

“ it’s a beautiful thing when passion and carreer come together ”

Liesbeth

Achter de schermen hebben we Liesbeth.

Zij is het creatieve brein achter onze sociale media.

Zij heeft al meer dan 13 jaar ervaring in de marketing wereld zowel B2B als B2C.

Zij begeleidt ons in de juiste content en online vertaling.